w-AV3

Climaveneta presenteert de w-AV-3: de nieuwe airconditioner voor gekoeld water, ontworpen voor kleine en middelgrote datacenters.

Een nieuw compact ontwerp garandeert de beste kW/m3-verhouding op de markt.

w-AV3 is het resultaat van de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen van Climaveneta toegepast op IT-koeling en daardoor een nauwkeurige, betrouwbare en efficiënte airconditioning garandeert.

De serie bestaat uit 7 types met een koelcapaciteit van 4 tot 25 kW.

Elk type is verkrijgbaar in 3 verschillende luchtstroomconfiguraties, namelijk boven- en onder uitblazend alsmede displacement.

Bovendien worden twee typen aangeboden in de DF-versie met dubbele onafhankelijke warmtewisselaars die kunnen worden aangesloten op twee verschillende gekoeld watercircuits (bijv. Chillers + droge koelers).

Hoogwaardige componenten
Zoals EC-ventilatoren met aluminium waaier, welke zeer efficiënt en onderhoudsvrij zijn als ook 2-weg-, 3-weg- of EPIV-regelkleppen waardoor een hogere koelcapaciteit in een compact ontwerp ontstaat.

Geavanceerde LAN-logica
De Active Redundancy-logica verdeelt de belasting effectief over maximaal 15 aangesloten units om hiermee een nog hogere efficiëntie te bereiken.

Geavanceerde Interface
Het optionele Touch-toetsenbord en de innovatieve KIPlink Wi-Fi-interface zijn state-of-the-art op het gebied van mens-machine-interface waarmee de unit ook op afstand wordt bediend.

Koelcapaciteit 4 – 25 kW

  • DUAL FLUID

  • Variabele lucht- en water-flow

  • 2-weg gekoeld waterklep standaard

  • Hoge koudwater temperaturen

  • Retourlucht temperatuur tot 35 °C

Meer weten?


Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw datacenter?

Stuur een e-mail

of bel +31 (0) 30 2416850

Product details

Download hier de technische specificaties.

Download pdf