SERVICES

De beste service voor uw koelinstallatie

Koelinstallaties houden uw datacenter of computerruimte in goede conditie. APAC Services zorgt ervoor dat ook die koeling altijd optimaal blijft werken. Zo houden wij uw hoofd cool.

APAC Services is gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van koelsystemen. Of het nu gaat om een eenvoudige airconditioning of om een geavanceerde installatie, wij bieden de service die bij uw situatie past. Onze ervaren engineers staan altijd voor u klaar. Zij helpen u graag met preventief onderhoud, het verhelpen van storingen of een innovatieve oplossing speciaal voor uw probleem.

Preventief onderhoud

Koelinstallaties zijn cruciaal om te zorgen dat uw computersystemen optimaal blijven functioneren. Alleen dan blijven uw data continu beschikbaar. Daarom stoppen we bij APAC niet na het leveren van een koelmachine. We zorgen ook dat het apparaat goed gemonteerd wordt, stellen het in bedrijf én bieden u een passend onderhoudscontract aan. We voeren standaardcontroles zorgvuldig uit. Onze ervaren medewerkers weten waar ze op moeten letten om eventuele problemen in een vroeg stadium te herkennen. Zo voorkomen we storingen en blijft uw installatie in topconditie.

Storingen verhelpen

Helaas zijn storingen van uw koelinstallatie niet altijd te voorkomen. Maar ook in dat geval bent u bij APAC Services aan het goede adres. Wij kennen de verschillende systemen door en door, inclusief meet- en regeltechniek. Daardoor kunnen we snel achterhalen wat precies het probleem is. Bovendien hebben we een ruim assortiment aan componenten op voorraad. Daarmee kunnen we het storende onderdeel indien nodig vlot vervangen.

Renovatie en innovatie

Heeft uw koelsysteem een probleem dat verder gaat dan een eenvoudige storing? Ook dan kan APAC Services u helpen. Als u wilt, renoveren we uw installatie volledig. Heeft u een specialistisch probleem? Dan zoeken we een specialistische oplossing. Dankzij korte lijnen met de fabrikanten kunnen we samen tot creatieve innovaties komen. We hebben bijvoorbeeld slimme manieren bedacht om meer energie te besparen.

Contract op maat

Historisch gezien in de markt wordt het onderhoud uitgevoerd op basis van time-based maintenance, dat wil zeggen dat het onderhoud regelmatig wordt ingepland. De ontwikkelingen gaan hard en binnen APAC Services zijn we ver om op basis van condition-based maintenance het onderhoud uit te voeren.
De kans op storingen wordt hierdoor veel kleiner omdat door middel van sensoren de onderhoudsbehoefte op afstand wordt gemeten.
Binnen APAC Services zijn we overtuigd dat dit de toekomst binnen servicewerk gaat worden, wij zijn uw partner om u hierin te ontzorgen.

Voor alle merken

Welk klimaatsysteem u ook heeft, voor service en onderhoud kunt u altijd bij ons terecht. Het maakt niet uit of wij het betreffende merk zelf leveren. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt, ook als u systemen van verschillende merken gebruikt.

Dag en nacht bereikbaar

APAC Services is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. We staan altijd klaar om storingen af te handelen. Wij zijn snel ter plaatse en kunnen problemen veelal direct verhelpen, bijvoorbeeld door onderdelen te vervangen. Mocht dat toch niet lukken, dan plaatsen we tijdelijk een huurinstallatie, zodat u toch snel en ongestoord verder kunt werken.

Certificering geeft zekerheid

APAC Services is aangesloten bij diverse certificeringinstanties voor koelinstallaties, zoals NVKL en VCA. Bovendien zijn wij erkend door VIANORM en gecertificeerd voor de Regeling ‘gefluoreerde broeikasgassen en gereguleerde stoffen koelinstallaties’.