BRANCHEVERENIGINGEN

Aantoonbaar betrouwbaar

Voor uw bedrijfsvoering is het cruciaal dat uw koelsysteem betrouwbaar is. APAC garandeert dat met onze certificeringen. In brancheverenigingen werken we samen continu aan kwaliteitsrichtlijnen.

NVKL

APAC werkt volgens de NVKL-leveringsvoorwaarden. NVKL is de Nederlandse Vereniging van Ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling. Deze brancheorganisatie vertegenwoordigt 600 bedrijven in de professionele koeling en klimaatbeheersing. Bedrijven uit de hele keten zijn aan de NVKL verbonden: leveranciers installateurs, adviseurs en onderwijsinstellingen.

TVVL

APAC is lid van TVVL, een belangrijke kennispartner in de technologiesector. TVVL zet zich in voor een toekomst waarin techniek in dienst staat van mens en maatschappij en gaat een ‘positieve voetafdruk’ achterlaten. Hiervoor is vergaande samenwerking tussen diverse vakgebieden nodig. Aangesloten zijn specialisten zoals technisch adviseurs, installateurs, wetenschappelijke onderzoekers, architecten, fabrikanten, leveranciers, eigenaren en gebruikers van gebouwen en studenten.

DDA

APAC is sinds juli 2018 partner van de stichting Dutch Datacenter Association (DDA), de brancheorganisatie van datacenters in Nederland. DDA verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacentersector naar de overheid, media en samenleving. DDA bevordert onderwijs en levert een bijdrage aan technische normen waarmee de datacenterindustrie zich verder kan onderscheiden, zowel in Nederland als daarbuiten.

FHI

APAC is aangesloten bij FHI, de federatie van technologiebranches. Dit is een collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouwautomatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. De federatie functioneert als netwerk en richt zich op de activiteitenvelden collectieve marketing, individuele dienstverlening en belangenbehartiging voor de ruim 800 aangesloten bedrijven.