WERKEN BIJ APAC

Vacature Service Engineer m/v 39 uur (regio midden Nederland)


APAC heeft een vacature openstaan voor een fulltime service engineer. Als service-engineer ben je het visitekaartje van APAC Services. Je verzorgt het totale pakket zoals: inbedrijfstellen, reparaties, het oplossen van storingen en service & onderhoud aan koelinstallaties van datacenters, computerruimtes en telecomsites. Daarnaast heb je als service-engineer een belangrijke rol als adviseur
naar de klant. In principe werk je zelfstandig, maar waar nodig kun je altijd een beroep doen op het hechte team van collega’s. Soliciteer direct!

Wat heb je in huis

MBO werk- en denkniveau, F-gassen-certificaat categorie I, VCA en rijbewijs B
ruime ervaring met klimaat- en airconditioninginstallaties
bij voorkeur heb je ook kennis van elektrotechniek en meet- & regeltechniek
je bent zelfstandig en communicatief sterk
woonachtig in het midden van het land

Wat bieden we je

een zelfstandige en afwisselende baan
prima salaris
goed geoutilleerde bus van de zaak
39-urige werkweek
32 vakantiedagen

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Stel je voor: het is buiten al een paar dagen erg heet, een beetje zoals afgelopen zomer.
Dit heeft als gevolg dat verkoeling erg belangrijk is.
Je zit in de auto en de airco staat lekker aan, comfortabel op weg naar kantoor en bij aankomst in Utrecht zie je dat je een aantal e-mails hebt ontvangen maar ook een aantal Whatsapp berichten van je collega service engineers.
Allemaal mogelijk gemaakt door een 4G netwerk…. Wat zouden we moeten zonder data?

Op kantoor controleer je op je Ipad of er last minute wijzigingen zijn aangebracht in de werkopdrachten, samen met wat collega’s drink je een vers kopje koffie en delen jullie de ervaringen van de laatste dagen. De software van dat type koelmachine is net anders dan verwacht, gisteren heb ik een compressor vervangen, eergisteren stond ik 20 verdiepingen hoog in een telecommast en de dag ervoor een inspectie ronde gemaakt in een state-of-the-art datacenter.

Tijd om te gaan, in je rijk uitgeruste bus op weg naar een klant met een storing; na het aanmelden gesproken met de site engineer en je gaat op zoek naar de oorzaak. Na de nodige checks heb je overzicht waar het probleem zich moet bevinden en na een goede inspectie heb je de veroorzaker van het probleem gevonden. Je informeert de site engineer wat je hebt gevonden, wat je gaat doen en zo gezegd zo gedaan. Na de reparatie controleer je alle settings van de apparatuur en de machines zijn weer klaar voor de komende periode.

Nadat je alle administratieve handelingen digitaal op je Ipad hebt ingevuld, de werkbon digitaal hebt laten ondertekenen check je gelijk de service planning voor de volgende dag. De opdracht is duidelijk en alle benodigde spare parts heb je al in de bus liggen.
Op naar huis en morgen vroeg direct naar de klant!

Solliciteer direct

Wordt jij onze nieuwe collega? Vul onderstaand formulier in, en wellicht zien we je snel!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sandra: +31 (0)30 2416850

Spare parts beheerder m/v 32-39 uur 


Als Spare parts beheerder ben je het aanspreekpunt binnen APAC Services als het gaat over onderdelen klimaat- en airconditioninginstallaties. Naast het maken van prijsafspraken en kortingen met de leveranciers en de klanten, beantwoord jij de vragen over onderdelen van de klanten. Soliciteer direct!

Wat heb je in huis

MBO werk- en denkniveau
minimaal 3 jaar relevante werkervaring
kennis van klimaat- en airconditioninginstallaties is een pré
je bent een teamspeler, secuur en communicatief sterk en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
woonachtig in het midden van het land

Wat bieden we je

een zelfstandige en afwisselende baan
prima salaris
32 – 39-urige werkweek
32 vakantiedagen bij fulltime dienstverband

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

’s Morgens aan de koffietafel onder het genot van een lekkere kop koffie worden de lopende projecten besproken waar jij de onderdelen voor hebt besteld.

Na deze informele start van de dag begeef je je naar je werkplek met computer en beoordeel je zelf welke werkzaamheden prioriteit hebben. Variërend kan dit de waarneming van de service engineer van de vorige dag zijn, de opdracht die je van de klant hebt ontvangen of dat iemand die per telefoon informatie heeft opgevraagd over een onderdeel of bestelling.

Er is geen dag hetzelfde en aan jou de taak om je prioriteiten te stellen waarbij zowel de externe als de interne klant verder helpt.
Je hebt contact met leveranciers over prijzen en inkoopkortingen maar ook met klanten over verkoopprijzen en klantkortingen.

Samen met de magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van de magazijnvoorraad.
Al het werk wordt in een ERP pakket gedaan wat ondersteunend is aan je dagelijkse werkzaamheden.
Tijdens de noodzakelijke meetings (zo min mogelijk) met de service afdeling worden de lopende zaken besproken om elkaar op de hoogte te houden.

Ben jij de persoon die punctueel en stressbestendig is en gelukkig wordt als klanten op tijd hun onderdelen in huis hebben? Dan zoeken wij je!

Solliciteer direct

Wordt jij onze nieuwe collega? Vul onderstaand formulier in, en wellicht zien we je snel!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sandra: +31 (0)30 2416850