WERKEN BIJ APAC

Receptionist / Administratief medewerker m/v 20 uur


Als receptionist / administratief medewerker ben je het visitekaartje van APAC. Naast de receptie taken assisteer je het bedrijfsbureau met een aantal administratieve taken.

Wat heb je in huis

MBO werk- en denkniveau
minimaal 2 jaar relevante werkervaring
bij voorkeur heb je kennis van MS Office
je bent zelfstandig, secuur en communicatief sterk
woonachtig in het midden van het land

Wat bieden we je

een zelfstandige en afwisselende baan
prima salaris
20-urige werkweek (t.w. maandag, dinsdag en donderdagmorgen)
16 vakantiedagen

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag start om half 9, als je binnenkomt zitten je meeste collega’s al op kantoor. Je begint met het doornemen van de infobox en het lezen en doorsturen van mails, De telefoon gaat je neemt deze gelijk op en staat klanten vriendelijk te woord en verbindt door met de gewenste collega. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten die ons komen bezoeken en verzorgt koffie terwijl ze wachten.

Jouw werkplek is op de afdeling bedrijfsbureau waar jij een aantal administratieve taken voor uitvoert, te denken valt aan het maken van logboeken, bijhouden van de PED en werkplekinspectie administratie en inboeken en intern verdelen ter fiattering van inkoopfacturen. Er is geen tekort aan koffie of  thee, iedereen haalt op zijn tijd wat voor de afdeling.

Je verzorgt de afhandeling van de inkomende en uitgaande post. Je beheert de database, verwerkt mutaties. Beheert de voorraden in keuken en kantoor en zorgt dat beiden er netjes uitzien. Boekt hotelovernachtingen, verzorgt de organisatie rondom externe partijen die komen vergaderen. Kortom er is veel diversiteit in deze functie, snel kunnen schakelen is een must.

Om 5 uur is het tijd om een overdracht te maken voor duo receptioniste m.b.t. receptiewerkzaamheden en af te sluiten om naar huis te gaan.

Werkvoorbereider m/v 39 uur


Als werkvoorbereider ben je het aanspreekpunt binnen APAC Services. Naast het maken van offertes en de werkvoorbereiding voordat het uitgevoerd kan worden door de service engineers, beantwoord jij de technische vragen van de klanten.

Wat heb je in huis

MBO werk- en denkniveau, F-gassen, VCA
minimaal 5 jaar relevante werkervaring
kennis van klimaat- en airconditioninginstallaties is een pré
je bent een teamspeler, secuur en communicatief sterk
woonachtig in het midden van het land

Wat bieden we je

een zelfstandige en afwisselende baan
prima salaris
39-urige werkweek
32 vakantiedagen

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

’s Morgens aan de koffietafel onder het genot van een lekkere kop koffie worden de opdrachten uitgevoerd de dag ervoor besproken of wordt er alvast informeel gevraagd naar de service klus die je hebt voorbereid.

Na deze informele start van de dag begeef je je naar je werkplek met computer en beoordeel je zelf welke werkzaamheden prioriteit heeft. Variërend kan dit de waarneming van de service engineer van de vorige dag zijn, de opdracht die je van de klant hebt ontvangen of dat iemand per telefoon beroep doet op je technische kennis.

Er is geen dag hetzelfde en aan jou de taak om je prioriteiten te stellen waarbij de klant maar ook onze service engineers tevreden moet houden.Opvragen van prijzen bij leveranciers, aanvragen bij de inkoper neerleggen, een uitgebreide calculatie maken en vervolgens een commercieel voorstel maken voor de klant, een spoedbestelling plaatsen en een service monteur telefonisch begeleiden bij een reparatie; alles loopt door elkaar en aan jou om je prioriteiten te stellen.

Al het werk wordt in een ERP pakket gedaan wat ondersteunend is aan je dagelijkse werkzaamheden,
Tijdens de noodzakelijke meetings (zo min mogelijk) met de service afdeling worden de lopende zaken besproken om elkaar op de hoogte te houden.

Ben jij de persoon die punctueel en stress bestendig is maar gelukkig wordt van een klus die van A tot Z goed voorbereid en uitgevoerd is? Dan zoeken wij je!

Accountmanager m/v 39 uur


Als Accountmanager bij APAC Airconditioning ben jij een gedreven salestalent met passie voor commercie en een grote affiniteit met techniek. Je bent een netwerker pur sang en je bent in staat om APAC op een juiste en positieve wijze te vertegenwoordigen.

Wat heb je in huis

HBO werk- en denkniveau, werktuigbouwkunde
minimaal 7 jaar relevante B-2-B saleservaring met een relatienetwerk onder werktuigbouwkundige installateurs en adviseurs.
kennis van klimaat- en airconditioninginstallaties en ervaring in de datacenterbranche is een pré
je bent resultaatgericht, ondernemend, enthousiast, zelfsturend  en communicatief sterk
woonachtig in het midden van het land heeft de voorkeur

Wat bieden we je

een zelfstandige en afwisselende baan
prima salaris en bonusregeling
Leaseauto, laptop en smartphone
39-urige werkweek
31 vakantiedagen

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je voelt feilloos aan waar de commerciële kansen liggen voor APAC en weet die optimaal te benutten. Je denkt en handelt klantgericht en weet jouw naaste collega’s te mobiliseren om het maximale rendement uit de klantrelatie te halen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van je relaties, waarbij je gesprekspartner bent op verschillende niveaus. Je werkt nauw samen met technisch/commerciële collega’s om zowel technisch als commercieel tot een optimale klantoplossing te komen. Doelstelling is het acquireren van opdrachten en vergroten van het commerciële netwerk bij werktuigbouwkundige installateurs, adviseurs en/of eindgebruikers.

Je bent resultaatgericht, gedreven, zelfstandig, flexibel en proactief.
Je stapt gemakkelijk bij klanten binnen en weet snel contact te leggen. Je hebt een hoge gunfactor en weet hoe je zaken in gang krijgt.

Je gaat op zoek naar bruikbare verkoopsignalen en weet deze signalen te vertalen in concrete verkoopopdrachten. Je laat zien met de klant mee te denken en doet voorstellen die geheel aansluiten op de behoefte van de klant.

Je bent vasthoudend en werkt gestructureerd aan de hand van het door jou opgestelde sales/accountplan. Je bent een echte zelfstarter, organiseert je eigen agenda en weet jezelf in- en extern goed op de kaart te zetten.
Eén keer in de week komt de verkoopafdeling samen om de lopende projecten door te nemen en gezamenlijk de acties uit te zetten onder leiding van de algemeen directeur.

Service Engineer m/v 39 uur (regio Eindhoven/Venlo)


Als service-engineer ben je het visitekaartje van APAC Services. Je verzorgt het
totale pakket zoals: inbedrijfstellen, reparaties, het oplossen van storingen en service & onderhoud aan koelinstallaties van datacenters, computerruimtes en telecomsites. Daarnaast heb je als service-engineer een belangrijke rol als adviseur
naar de klant. In principe werk je zelfstandig, maar waar nodig kun je altijd een
beroep doen op het hechte team van collega’s.

Wat heb je in huis

MBO werk- en denkniveau, F-gassen-certificaat categorie I, VCA en rijbewijs B
ruime ervaring met klimaat- en airconditioninginstallaties
bij voorkeur heb je ook kennis van elektrotechniek en meet- & regeltechniek
je bent zelfstandig en communicatief sterk
woonachtig in het midden van het land

Wat bieden we je

een zelfstandige en afwisselende baan
prima salaris
goed geoutilleerde bus van de zaak
39-urige werkweek
32 vakantiedagen

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Stel je voor: het is buiten al een paar dagen erg heet, een beetje zoals afgelopen zomer.
Dit heeft als gevolg dat verkoeling erg belangrijk is.
Je zit in de auto en de airco staat lekker aan, comfortabel op weg naar kantoor en bij aankomst in Utrecht zie je dat je een aantal e-mails hebt ontvangen maar ook een aantal Whatsapp berichten van je collega service engineers.
Allemaal mogelijk gemaakt door een 4G netwerk…. Wat zouden we moeten zonder data?

Op kantoor controleer je op je Ipad of er last minute wijzigingen zijn aangebracht in de werkopdrachten, samen met wat collega’s drink je een vers kopje koffie en delen jullie de ervaringen van de laatste dagen. De software van dat type koelmachine is net anders dan verwacht, gisteren heb ik een compressor vervangen, eergisteren stond ik 20 verdiepingen hoog in een telecommast en de dag ervoor een inspectie ronde gemaakt in een state-of-the-art datacenter.

Tijd om te gaan, in je rijk uitgeruste bus op weg naar een klant met een storing; na het aanmelden gesproken met de site engineer en je gaat op zoek naar de oorzaak. Na de nodige checks heb je overzicht waar het probleem zich moet bevinden en na een goede inspectie heb je de veroorzaker van het probleem gevonden. Je informeert de site engineer wat je hebt gevonden, wat je gaat doen en zo gezegd zo gedaan. Na de reparatie controleer je alle settings van de apparatuur en de machines zijn weer klaar voor de komende periode.

Nadat je alle administratieve handelingen digitaal op je Ipad hebt ingevuld, de werkbon digitaal hebt laten ondertekenen check je gelijk de service planning voor de volgende dag. De opdracht is duidelijk en alle benodigde spare parts heb je al in de bus liggen.
Op naar huis en morgen vroeg direct naar de klant!