ONZE VISIE

Wij zorgen voor het juiste klimaat

Voor uw bedrijfsvoering is continue beschikbaarheid van uw data cruciaal. Dat kan alleen met het juiste klimaat in uw datacenter of computerruimte. APAC zorgt hiervoor.

APAC: specialisten in IT koeling

Bij APAC bundelen we de krachten van drie ervaren bedrijven op het gebied van IT koeling. We kennen computerruimtes als geen ander. Datacenters, MER, SER en telecomruimten vormen onze dagelijkse leefomgeving. We weten in welk klimaat uw apparatuur optimaal presteert en hoe we precies dat klimaat kunnen creëren en behouden. Met koelsystemen en verhoogde vloeren. We leggen de lat hoog en blijven continu innoveren om de geleverde kwaliteit nog verder te verbeteren. Zo houden we altijd een technische voorsprong en profiteert u van onze unieke positie in de markt.

Onze aanpak: betrouwbaar en persoonlijk

APAC staat voor betrouwbare en persoonlijke dienstverlening. Betrouwbaar, omdat we al meer dan 35 jaar ervaring hebben met het klimatiseren van datacenters. Wij verstaan ons vak en werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Persoonlijk, omdat we uw vragen centraal stellen. We verdiepen ons eerst in uw situatie en gaan op zoek naar slimme en duurzame oplossingen die daarbij aansluiten. We kennen uw branche door en door. Daardoor kunnen we tijdig anticiperen op branchespecifieke ontwikkelingen. We hebben een breed opgeleid team. Onze medewerkers zijn graag bereid om u zoveel mogelijk te ontzorgen en te blijven ondersteunen: van voorbereiding en coördinatie tot onderhoud en service.

Onze missie: samen duurzaam koelen

Wij leveren, installeren en onderhouden koelsystemen voor alle computerruimtes in uw gebouw. Daarnaast verzorgen we verhoogde vloeren voor optimale luchtcirculatie. Daarbij maken we gebruik van innovatieve ontwerpen. Veiligheid en continue beschikbaarheid van uw data en systemen staan voorop. Bovendien zetten we vol in op duurzaamheid. Door slim energie te besparen, dragen we bij aan een beter milieu – en aan het verlagen van uw energierekening. Met ons gemotiveerde team willen we u graag inspireren en ondersteunen om samen de duurzame weg te gaan.

Onze kernwaarden: kwaliteit voor de klant

Vanuit ons vakmanschap zorgen we als APAC-specialisten dat de kwaliteit van onze producten en diensten gewaarborgd is. Daarbij houden we altijd de wensen en mogelijkheden van de klant in het oog. Maar we wachten niet tot u ons vertelt wat er moet gebeuren. We nemen onze verantwoordelijkheid en benaderen u proactief. We zoeken naar innovatieve oplossingen op maat. Die combinatie maakt ons uniek.