Verhoogde vloeren

De optimale verhoogde vloer voor uw ruimte!

BEKIJK DE VOORDELEN
BEKIJK DE VOORDELEN
Ontzorgen met persoonlijk aanpak

Bij APAC Raised Floors zijn we al meer dan 30 jaar actief op het gebied van verhoogde vloeren. Onze ervaren medewerkers staan garant voor hoge kwaliteit. We zijn persoonlijk betrokken en doen er alles aan om aan te sluiten bij uw wensen en behoeften.

We werken met korte communicatielijnen en zorgen ervoor dat u altijd één aanspreekpunt heeft. We ontzorgen u graag gedurende het hele project. Zo bieden we een strakke planning en dragen we zorg voor de juiste logistiek en coördinatie. Na het plaatsen van de vloer, nemen we ook graag het onderhoud op ons.

Voor elke situatie een passende vloer

APAC heeft voor elke situatie een passende vloer. We werken altijd met uitneembare panelen, zodat de ruimte onder de vloer goed bereikbaar blijft. Bovendien houden we rekening met de belasting die de vloer moet kunnen dragen.

In uw computerruimte of datacenter is het belangrijk dat kabels en leidingen goed bereikbaar zijn en tegelijk netjes weggewerkt. Bovendien vraagt de IT-apparatuur om een goede luchtcirculatie voor optimale koeling.

Onze toepassingen zijn zeer handig bij de nieuwbouw of de renovatie van bijvoorbeeld uw kantoorpand. Verhoogde vloeren kunnen een mooie manier zijn om bijvoorbeeld hoogteverschillen aan te pakken.

De steunen en panelen voor verhoogde vloeren in de buitenlucht zijn van een klasse apart. Alles is gericht om een mooie,
strakke uitstraling te creëren in een omgeving die onderhevig is aan de natuurelementen.

MEER RUIMTE

Een verhoogde vloer creëert extra ruimte voor elektra en data, daarnaast zorgt het voor een goede luchtcirculatie voor optimale koeling.

DUURZAAM

Verhoogde vloeren zijn snel te monteren, eenvoudig aan te passen en uit te breiden

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

DIRECTE INSTALLATIE

Verhoogde vloeren zijn door de flexibiliteit op (vrijwel) iedere vloer direct te installeren.

MEER RUIMTE

Een verhoogde vloer creëert extra ruimte voor elektra en data, daarnaast zorgt het voor ventilatie.

DUURZAAM

Door het hergebruiken en doorvoeren van warmte is een verhoogde vloer de duurzaamste die er is.

DIRECTE INSTALLATIE

Verhoogde vloeren zijn door de flexibiliteit op (vrijwel) iedere vloer direct te installeren.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN
  • verhoogde-vloeren-apac-6
Groot assortiment panelen

Wij bieden een groot assortiment aan panelen. Deze zijn grotendeels te verdelen in drie soorten. Voor binnen is de meest gebruikte soort opgebouwd uit samengeperst spaanplaat, de andere uit calciumsulfaat, versterkt met mineraalvezel. Deze laatste biedt extra stevigheid aan de vloer en is bovendien dunner. Daardoor zijn deze panelen ook geschikt als er minder ruimte beschikbaar is. De derde soort is specifiek voor buitentoepassing en vervaardigd van keramiek in diverse kleuren en texturen.

Voor de afwerking aan de bovenkant van de panelen kunt u kiezen uit een groot aantal materialen, waaronder high pressure laminate (HPL), tapijt, marmer, linoleum, graniet en keramiek. De meeste materialen zijn beschikbaar in diverse kleuren of motieven. Zelfs glazen panelen behoren tot de mogelijkheden. Daarmee kunt u de techniek onder de vloer zichtbaar maken. Ook kunt u uw eigen ‘topping’ aanleveren. Deze moet dan wel voldoen aan onze kwaliteitseisen.

NEEM EEN KIJKJE BIJ APAC

Naast het plaatsen en onderhouden van verhoogde vloeren helpen wij vele bedrijven al meer dan 30 jaar met installatie, onderhoud en ondersteuning van koelsystemen op het allerhoogste niveau.

Bekijk de video hiernaast voor een sfeerimpressie.

Meer weten over uw mogelijkheden?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met onze adviseurs.