Loading...

Wij zorgen voor het juiste klimaat

Voor uw bedrijfsvoering is continue beschikbaarheid van uw data cruciaal. Dat kan alleen met het juiste klimaat in uw datacenter of computerruimte. APAC zorgt hiervoor. Interesse? Neem direct contact met ons op!

APAC: Specialisten in datacenterkoeling

Bij APAC bundelen we de krachten van drie ervaren bedrijven op het gebied van datacenterkoeling. We kennen computerruimtes als geen ander. Datacenters, MER, SER en telecomruimten vormen onze dagelijkse leefomgeving. We weten in welk klimaat uw apparatuur optimaal presteert en hoe we precies dat klimaat kunnen creëren en behouden. Met koelsystemen en verhoogde vloeren. We leggen de lat hoog en blijven continu innoveren om de geleverde kwaliteit nog verder te verbeteren. Zo houden we altijd een technische voorsprong en profiteert u van onze unieke positie in de markt.

Onze aanpak: betrouwbaar en persoonlijk!

APAC staat voor betrouwbare en persoonlijke dienstverlening. Betrouwbaar, omdat we al meer dan 30 jaar ervaring hebben met het klimatiseren van serverruimtes. Wij verstaan ons vak en werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Persoonlijk, omdat we uw vragen centraal stellen. We verdiepen ons eerst in uw situatie en gaan op zoek naar slimme en duurzame oplossingen die daarbij aansluiten. We kennen uw branche door en door. Daardoor kunnen we tijdig anticiperen op branchespecifieke ontwikkelingen. We hebben een breed opgeleid team. Onze medewerkers zijn graag bereid om u zoveel mogelijk te ontzorgen en te blijven ondersteunen: van voorbereiding en coördinatie tot onderhoud en service.

Neem contact op!

Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw datacenter? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.