De optimale koeloplossing voor elke situatie

Wij leveren een groot aanbod koelmachines van Climaveneta. Deze zijn zeer energiezuinig, bieden mogelijkheden om te werken met milieuvriendelijke ‘low GWP’-koudemiddelen, ze zijn stil en werken met slimme softwaretoepassingen. Er zijn vijf soorten koelmachines:

Alle machines zijn speciaal ontworpen om IT-ruimtes te koelen. Ze zijn dan ook betrouwbaar en werken energiezuinig, of ze volledig of slechts deels belast worden. Alle koelmachines zijn Eurovent-gecertificeerd.

Onderhoud koelinstallatie

Koelinstallaties zijn cruciaal om te zorgen dat uw computersystemen optimaal blijven functioneren. Alleen dan blijven uw data continu beschikbaar. Daarom stoppen we bij APAC niet na het leveren van een koelmachine. We zorgen ook dat het apparaat goed gemonteerd wordt, stellen het in bedrijf én bieden u een passend onderhoudscontract aan. We voeren standaardcontroles zorgvuldig uit. Onze ervaren medewerkers weten waar ze op moeten letten om eventuele problemen in een vroeg stadium te herkennen. Zo voorkomen we storingen en blijft uw installatie in topconditie.

Onze koelmachines
luchtgekoelde-koelmachines-apac

Luchtgekoelde koelmachines

watergekoelde-koelmachines-apac

Watergekoelde koelmachines

condensorloze-koelmachines-apac

Condensorloze koelmachines

vrije-koeling-koelmachines-apac

FREE COOLING koelmachines

vrije-koeling-met-verdamping-koelmachines-apac

Evaporative FREE COOLING koelmachines