APAC Raised Floors werkt veilig en gezond

Met ons recent verkregen VCA**-certifaat laten we zien dat veiligheid en gezondheid van onze werknemers bij APAC Raised Floors hoog in het vaandel staan.

Bij APAC Raised Floors hechten we veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van onze werknemers. Juist omdat ze vaak in risicovolle omgevingen werken, bijvoorbeeld in krappe ruimtes onder de vloer. We zijn dan ook blij om te kunnen melden dat wij onlangs het VCA**-certificaat behaald hebben. Daarmee laten we zien dat we structureel willen investeren in een veilige en gezonde manier van werken. Zo zorgen we goed voor onze werknemers. En opdrachtgevers zijn verzekerd dat we ons werk serieus nemen.

Voldoen aan strenge eisen

VCA staat voor de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA). Voor het behalen van het VCA**-certificaat moeten we voldoen aan allerlei eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). De VCA gaat bijvoorbeeld over VGM-beleid, -bewustzijn en -inspecties. Ook onder meer risicobeheer, voorbereiding voor noodsituaties en bedrijfsgezondheidszorg komen aan bod. De dubbele ster geeft aan dat we ook voldoen aan de uitgebreide en strengere eisen van het programma. Heeft u vragen over onze manier van werken? Wij leggen het graag aan u uit en denken met u mee over mogelijke verbeterpunten.