Presentatie en stand op IT Infra event 2019

Op het IT Infra event 2019 komen alle belangrijke partijen uit de datacenterwereld bij elkaar. APAC is aanwezig met een stand én een presentatie over slimme koeloplossingen.
Dinsdag 12 november vindt het IT Infra event 2019 plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Partijen die betrokken zijn bij de datacenterbranche wisselen hier kennis en ervaring uit. Zo brengen ze elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook namens APAC zijn we hier aanwezig met een stand. Bezoekt u deze beurs? Kom dan zeker bij ons langs. We ontmoeten u graag.

Interessant programma
Het IT Infra event biedt ook een interessant programma met plenaire presentaties van keynote-sprekers en parallelle sessies over specifieke onderwerpen. Zo vertelt Groningen Seaports-CEO Cas König over de duurzame ontwikkelingen bij Dataport Eemshaven, waar onder meer Google zijn datacenter flink uitbreidt. Andere thema’s zijn:

  • 5G
  • (Nieuwe) energie in datacenters
  • Elektrisch vervoer en impact op data
  • Toekomstige databehoefte bij online ondernemen

APAC-presentatie: koelen van middelgrote ruimten
Het middagprogramma biedt onder meer een sessie met als thema SMART-koeling. Om 14:20 uur vertelt APACs Martijn Kolk hier samen met Frans Durieux van Aquain over slimme koel- en waterbehandelingsoplossingen voor middelgrote computerruimten en kleine datacenters. Bij het ontwerpen van koelsystemen voor deze ruimten bepalen eisen qua temperatuur en vochtigheid meestal de randvoorwaarden – soms aangevuld met energiezuinigheid (PUE) of specifieke eisen uit de Service Level Agreement (SLA). Die eisen komen meestal uit de standaarden ASHREA TC9.9 en EN 50600. Er zijn verschillende manieren om aan deze eisen te voldoen. De APAC-presentatie draait om de vraag welke invloed de gekozen oplossing heeft op de kosten voor verbruikbare (Capex) en niet-verbruikbare onderdelen (Opex), energiezuinigheid (PUE) en waterzuinigheid (WUE). Wanneer is het bijvoorbeeld handig om te koelen door water te verdampen?

U kunt zich hier registreren voor een gratis bezoek.