Bestel voordelig uw eigen APAC-fietstenue

Gunt u uzelf of uw wielerteam een mooie nieuwe outfit? Bestel nu een compleet APAC-zomertenue en betaal alleen de broek.

Bij APAC stimuleren we elkaar graag om gezond en fit te blijven. Daarom hebben we dit voorjaar speciaal voor onze fietsende collega’s een mooi APAC-tenue laten maken. Ook het wielerteam van onze klant Strukton maakt inmiddels dankbaar gebruik van deze comfortabele en hoogwaardige kleding. En wat ons betreft blijft het daar niet bij. Ook u en uw team bieden we graag de mogelijkheid om zo’n fraai zomertenue te bestellen. Om het nog mooier te maken, krijgt u de trui met korte mouw van ons cadeau. U betaalt dus alleen de fietsbroek! Meer informatie over de kleding vindt u op de site van leverancier Bioracer.

Bestel nu
U bestelt het APAC-tenue door uw naam en e-mailadres in te vullen in onderstaand bestelformulier. U ontvangt dan automatisch een uitnodigingsmail van Bioracer met de link naar de bestelsite. Via deze pagina kunt u de kleding bekijken en bestellen, de korting wordt direct verrekend.

U heeft tot 15 augustus 2020 de mogelijkheid om het tenue te bestellen. De levertijd is 6 tot 8 weken na deze datum.

Bestelformulier

Ja, ik wil graag een APAC-tenue bestellen. Stuur mij vrijblijvend een e-mail met een link naar de bestelpagina.
U ontvangt de e-mail binnen enkele dagen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.