Koelsystemen weerstaan hitte record

Deze zomer is de temperatuur van platen vormden een mooie testsituatie voor koelsystemen in computerruimtes en datacenters. Gelukkig hebben ze bleek te zijn in staat om de hitte te weerstaan.

Deze zomer zag een temperatuur na de ander wezen vernield en de verwachting is dat het niet stoppen hier. Als gevolg van de klimaatverandering, moeten we ons realiseren dat er meer extreme weersomstandigheden zullen steeds meer worden overwegend in de nabije toekomst. Ontwerp behoeften van de koelsystemen om voorbereid te zijn dat, zodat de apparatuur in uw computerruimte of datacenter volledig blijft werken, ook in meer extreme weersomstandigheden. In die zin is de recente hittegolven waren de perfecte testsituatie.

Goede prestaties ondanks de hitte

De grote vraag was: ‘Will bestaande koelsystemen blijven werk veilig en betrouwbaar in extreem hoge temperaturen?’ Gelukkig is deze zomer gaf ons een positief antwoord op. Koelsystemen bleef het goed doen tijdens de hitte verslagen, zoals we ontdekt in APAC. APAC Services was in staat om alle beheerde koelsystemen operationeel te houden zonder grote inspanning. Dit geeft ons vertrouwen voor de toekomst – zowel voor ons team als voor onze klanten.

Bent u klaar voor meer warm weer?

Het is duidelijk dat koelsystemen in staat zijn om de hitte te weerstaan. Toch raden wij de voorbereiding van uw systeem voor meer extreme buitentemperaturen. Op deze manier krijgt u een storing te voorkomen en je blijft