Verhoogde vloeren in uw woonhuis of kantoor
De optimale verhoogde vloer voor uw woonhuis of kantoor
BEKIJK DE VOORDELEN
BEKIJK DE VOORDELEN

Verhoogde vloer kantoor of woning

Onze toepassingen zijn zeer handig bij de nieuwbouw of de renovatie van bijvoorbeeld
uw kantoorpand. Verhoogde vloeren kunnen een mooie manier zijn om bijvoorbeeld hoogteverschillen aan te pakken. Ook het wegwerken van domotica in een pand is met een verhoogde vloer een fluitje van een cent.

Dit kan uiteraard ook in een woning toegepast worden. De diversiteit van bovenlaag afwerkingen geven elk kantoor of woning precies die uitstraling waar u naar op zoek bent. Het is ook mogelijk om over de verhoogde vloer zelf bijvoorbeeld laminaat of een andere vloerbedekking te monteren.

In combinatie met onze verhoogde vloeren voor buiten, bestaat de mogelijkheid om de vloer van binnen naar buiten door te laten lopen.

  • verhoogde-vloer-kantoor-apac
  • verhoogde-vloer-kantoor-woning-apac
  • verhoogde-vloer-woning-apac

Voor elke situatie een passende vloer

APAC heeft voor elke situatie een passende vloer. Uiteraard houden we daarbij rekening met de belasting die de vloer moet kunnen dragen. Er zijn grofweg 3 soorten onderconstructies toe te passen, afhankelijk van de draagkracht die nodig is.
Bij de lichtste versie wordt er gebruik gemaakt van enkel steunen, welke aan de vloer gekit en eventueel voor extra stevigheid geschroefd worden in de ondervloer. Een stap zwaarder komen er dwarsverbindingen tussen de steunen, zogenaamde dwarsliggers. Deze zorgen voor extra draagvermogen rondom de naden van de panelen.

Daarnaast worden de steunen hierdoor onderling extra verstevigd. Er ontstaat een onderconstructie uit één geheel. Het zwaarste type onderconstructie wordt gerealiseerd met speciale koppen op de steunen, waar vervolgens een kokerconstructie bevestigd wordt door middel van C-profiel en hamerkopbouten. In de meeste gevallen kan er bij een kantoor en woonhuis enkel met de lichtste steunen gewerkt
worden, zonder extra verstevigingen.

MEER RUIMTE

Een verhoogde vloer creëert extra ruimte voor elektra en data, daarnaast zorgt het voor ventilatie.

DUURZAAM

Door het hergebruiken en doorvoeren van warmte is een verhoogde vloer de duurzaamste die er is.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

DIRECTE INSTALLATIE

Verhoogde vloeren zijn door de flexibiliteit op (vrijwel) iedere vloer direct te installeren.

MEER RUIMTE

Een verhoogde vloer creëert extra ruimte voor elektra en data, daarnaast zorgt het voor ventilatie.

DUURZAAM

Door het hergebruiken en doorvoeren van warmte is een verhoogde vloer de duurzaamste die er is.

DIRECTE INSTALLATIE

Verhoogde vloeren zijn door de flexibiliteit op (vrijwel) iedere vloer direct te installeren.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

Groot assortiment panelen

Wij bieden een groot assortiment aan panelen. Voor binnenruimtes zijn er twee types basis panelen. De meest gebruikte soort is opgebouwd uit samengeperst spaanplaat, de andere uit calciumsulfaat versterkt met mineraalvezel. Deze laatste biedt extra stevigheid aan de vloer en is bovendien dunner. Daardoor zijn deze panelen ook geschikt als er minder ruimte beschikbaar is. Voor de afwerking aan de bovenkant van de panelen kunt u kiezen uit een groot aantal materialen, waaronder high pressure laminate (HPL), tapijt, marmer, linoleum, graniet en keramiek.

De meeste materialen zijn beschikbaar in diverse kleuren of motieven. Zelfs glazen panelen behoren tot de mogelijkheden, waarmee u de techniek onder de vloer zichtbaar kunt maken. Ook kunt u met de glazen panelen een antieke ondervloer zichtbaar houden terwijl u de verhoogde vloer over de gehele verdieping gelijk houdt. Ook kunt u uw eigen ‘topping’ aanleveren. Deze moet dan wel voldoen aan onze kwaliteitseisen.

  • diverse-soorten-vloeren-kantoor-woning
  • verhoogde-vloer-kantoor-apac-2
  • verhoogde-vloer-kantoor-woning-apac-2

Ontzorgen met persoonlijke aanpak

Bij APAC Raised Floors zijn we al meer dan 30 jaar actief op het gebied van verhoogde vloeren. Onze ervaren medewerkers staan garant voor hoge kwaliteit. We zijn persoonlijk betrokken en doen er alles aan om aan te sluiten bij uw wensen en behoeften.

We werken met korte communicatielijnen en zorgen ervoor dat u altijd één aanspreekpunt heeft. We ontzorgen u graag gedurende het hele project. Zo bieden we een strakke planning en dragen we zorg voor de juiste logistiek en coördinatie. Na het plaatsen van de vloer, nemen we ook graag het onderhoud op ons.

Meer weten over uw mogelijkheden?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met onze adviseurs.