Verhoogde vloeren in de buitenlucht
De optimale verhoogde vloer voor uw buitenruimte
BEKIJK DE VOORDELEN
BEKIJK DE VOORDELEN

Verhoogde vloer buitenruimte

De steunen en panelen voor verhoogde vloeren in de buitenlucht zijn van een klasse apart. Alles is erop gericht om een mooie, strakke uitstraling te creëren in een omgeving die onderhevig is aan de natuurelementen. Het hemelwater verdwijnt tussen te panelen, dus plassen op het terras behoren tot de verleden tijd. Denk hierbij aan een vloer rondom een zwembad of als (dak)terras.

De panelen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, dus een vloer die vanuit de woonkamer tot rondom het zwembad in de tuin doorloopt behoort ineens tot de mogelijkheden. Het hoogte verschil wordt door de steunen vereffend.

Het toepassen van een verhoogde vloer is zelfs al mogelijk bij een hoogte verschil van 30 mm en tot een hoogte van 945mm. Beide gemeten zonder de toegepaste panelen op de steunen. De steunen hebben standaard de mogelijkheid om de eventuele helling in de ondervloer te compenseren zodat er te allen tijde een horizontale vloer als eindresultaat volgt.

  • verhoogde-vloeren-buitenlucht-apac
  • verhoogde-vloeren-buitenlucht-apac-2

Voor elke situatie een passende vloer

APAC heeft voor elke situatie een passende vloer. We werken altijd met uitneembare panelen, zodat de ruimte onder de vloer goed bereikbaar blijft. Bovendien houden we rekening met de belasting die de vloer moet kunnen dragen.

Heeft u leidingen onder de verhoogde vloer weg gewerkt? Deze zijn dus gewoon benaderbaar door het paneel uit te nemen en weer terug te plaatsen als u klaar bent. Ook eventuele toekomstige aanpassingen zijn mogelijk, aangezien het systeem volledig demontabel blijft.

MEER RUIMTE

Een verhoogde vloer creëert extra ruimte voor elektra en data, daarnaast zorgt het voor ventilatie.

DUURZAAM

Door het hergebruiken en doorvoeren van warmte is een verhoogde vloer de duurzaamste die er is.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

DIRECTE INSTALLATIE

Verhoogde vloeren zijn door de flexibiliteit op (vrijwel) iedere vloer direct te installeren.

MEER RUIMTE

Een verhoogde vloer creëert extra ruimte voor elektra en data, daarnaast zorgt het voor ventilatie.

DUURZAAM

Door het hergebruiken en doorvoeren van warmte is een verhoogde vloer de duurzaamste die er is.

DIRECTE INSTALLATIE

Verhoogde vloeren zijn door de flexibiliteit op (vrijwel) iedere vloer direct te installeren.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

Groot assortiment panelen

Wij bieden een groot assortiment aan panelen voor buitentoepassing en verkrijgbaar in diverse kleuren en texturen. Voor de afwerking aan de bovenkant van de panelen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een groot aantal materialen, waaronder marmer, graniet en keramiek.

De meeste materialen zijn beschikbaar in diverse kleuren of motieven. Zelfs glazen panelen behoren tot de mogelijkheden. Daarmee kunt u eventueel de tuin onder de vloer zichtbaar maken. Ook kunt u uw eigen ‘topping’ aanleveren. Deze moet dan wel voldoen aan onze kwaliteitseisen.

  • verhoogde-vloeren-buitenlucht-apac-3
  • verhoogde-vloeren-buitenlucht-apac-4
  • verhoogde-vloeren-buitenlucht-apac-5
  • verhoogde-vloeren-buitenlucht-apac-7

Ontzorgen met persoonlijke aanpak

Bij APAC Raised Floors zijn we al meer dan 30 jaar actief op het gebied van verhoogde vloeren. Onze ervaren medewerkers staan garant voor hoge kwaliteit. We zijn persoonlijk betrokken en doen er alles aan om aan te sluiten bij uw wensen en behoeften.

We werken met korte communicatielijnen en zorgen ervoor dat u altijd één aanspreekpunt heeft. We ontzorgen u graag gedurende het hele project. Zo bieden we een strakke planning en dragen we zorg voor de juiste logistiek en coördinatie. Na het plaatsen van de vloer, nemen we ook graag het onderhoud op ons.

Meer weten over uw mogelijkheden?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met onze adviseurs.